Technológiafejlesztés a Build-Material Kft-nél

 

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.16-22-2023-00111
Kedvezményezett:          Build-Material Kft.

Elnyert támogatás:         156.429.546 Ft
A támogatás mértéke:    70%
Tervezett befejezés:       2023.07.28.

A tervek szerint 2022-ben megvalósuló fejlesztéssel a vállalkozás eszközparkjának modernizációja valósul meg, amely a hatékonyabb működést teszi lehetővé a vállalkozói rétegben. A projekt keretében a Build Material Kft. új megmunkálóközpontot és terepjáró targoncát állít üzembe a hatékonyabb munkavégzés érdekében, amelyet kiegészít egy új, 583 négyzetméteres épület, amely szintén a projekt részét képezi. Ennek eredményeképp a vállalkozás és a munkavégzés hatékonyságának növekedése várható.

A megvalósítandó fejlesztések között szerepel tanácsadás és képzés igénybevétele, amelyek a munkaerő továbbképzésével növelik a munkavégzés hatékonyságát, ezzel segítve a megbízások teljesítésének gyorsaságát és minőségét.

Technológiai fejlesztések között szerepel a megújuló energia hasznosítása, amely a vállalkozás által felhasznált elektromos áram egy részét váltja ki fentarthatóbb energiaforrással. A projekt keretében 35 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kerül létesítésre.

A projekt eredményeképpen a Build-Material Kft. tevékenységének technológiai fejlődése valósul meg. A
napelemes rendszernek köszönhetően a környezeti terhelés csökken, amely fejlesztések hozzájárulnak a település megtartóképességéhez, valamint a vállalkozás versenyképességének növeléséhez.

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO